Little Known Facts About هواپیمای جنگنده.

هر یک از این موارد به تنهایی، برای سلامتی انسان ها بسیار زیان بار هستند.

علی‌محمد کلانتری دهقی: سال ۱۳۲۲ متولد و سال ۴۲ وارد دانشکده افسری نیروی زمینی شد. سپس در سال ۴۶ به نیروی هوایی منتقل شد. در ابتدا کارش را به‌عنوان افسر رادار و کنترلر اسلحه هواپیمای فانتوم که به‌تازگی وارد نیروی هوایی شده بود، آغاز کرد. کار با این ‌پرنده او را وسوسه می‌کرد به خلبانی تغییر رسته دهد که در نهایت هم این ‌کار را کرد و با قبولی در معاینات و آزمون‌ها، برای خلبانی پذیرفته شد. دوره آموزشی او و هم‌دوره‌ای‌هایش در یک‌حالت، استثنا بدون اعزام به آمریکا یا پاکستان در ایران ادامه پیدا کرد و با دو هواپیمای دو موتوره ایرکماندر و هاوک کماندر آموزش دید.

برکسی پوشیده نیست که شوروی روسیه اسلحه هایی تولید کرده اند که به دلیل قابلیت اطمینان، سادگی و قیمت پایین در مقایسه با همتایان غربی خود متمایز هستند.

اگر از نظر عملیاتی حساب کنیم جای خالی اف ۱۴ شدید احساس میشه.بنظرم رتبه اول واس اف ۲۲ هس.گرچه بحث جنگ فقط روی جنگنده ها نیس و در علم نظامی امروز پدافند بحث جدی و مهمیه که خیلی خیلی پیشرفته شده مث قبل نیس و ایران در این زمینه پیشرفت قابل توجهی داره.

این ‌خلبان در طول سال‌های جنگ در مجموع در ۱۰۴ مأموریت بمباران شرکت کرد. طالبیان سال ۶۰ دوره کابین‌جلویی فانتوم را پشت سر گذاشت و سال ۶۱ از همدان به پایگاه هوایی نهم شکاری بندرعباس منتقل شد تا در جنگ نفتکش‌ها حضور پیدا کند. او سال ۶۷ به گردان آموزشی اف‌چهار که به پایگاه دهم شکاری چابهار منتقل شده بود، انتقال پیدا کرد و تا بهمن ۶۸ به آموزش خلبان‌های جوان مشغول شد. فروردین سال ۷۰ نیز به‌عنوان وابسته نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران به آلمان رفت و سال ۷۶ به درجه سرتیپ دومی رسید. اما در سال ۸۲ به‌رغم بازنشستگی، به خدمت ادامه داد تا در نهایت در سال ۸۴ پس از حدود ۲۴۰۰ ساعت پرواز، با درخواست خود بازنشسته شد و تحت عمل جراحی برای بهبود ستون فقراتش قرار گرفت.

 به گفته وی کابین خلبان بسیار ساده‌تر از کابین یک جنگنده پیشرفته است و به کابین هواپیماهای کوچک شخصی شباهت دارد. دماغه هواپیما هم کوچک‌تر از آن است که بتوان راداری در آن قرار داد.

از جنگنده های روسیه بهتره؟ ،تجاس که هم که مشخصه اگر انقدر رتبش از داسو بهتر بود هند ده سال دنبال داسو نمیرفت،اف ۱۵کاملا به روز شده،یوروتایفون به روز شده،یکم کسی از سیستم های هوایی سر دربیاره مشخص میشه کدوم بهتره،و این مقاله اشتباهه

برای همین کار راهبرد اساسی آمریکا تداوم بی ثباتی و نا امنی در منطقه است.

این ماده در واقع نوعی مکانیسم دفاعی است، همین امر علت قرار گرفتن نیکوتین به عنوان یک سم خوراکی کشنده قوی در جهان است. 

ارائه طرح‌های دفاع اقتصادی به فرمانده کل قوا در آینده نزدیک

- سردار دهقان: ما در حال بررسی برای دستیابی به یک مدل در حوزه تحقیقات هستیم و تلاش می‌کنیم در آینده نزدیک (هفته‌های آینده ) آن را آماده و خدمت رهبر انقلاب تقدیم کنیم و پس از تصویب آن، بر مدل‌های تولیدی و صنعتی کار کنیم، آن هم با شناختی اخبار هوایی امروز که از نیروهای مسلح و وزارت دفاع داریم و مدل‌هایی که قبلاً تجربه کردیم و آنچه قبلاً در وزارت دفاع پیاده‌سازی کردیم یک فضایی را تعریف کنیم تا اقتصادی شدن بخش دفاع با توجه به محدودیت‌هایی که در کشور داریم معنا پیدا کند؛ تا بتوانیم توان تولیدی را نیز ارتقا و توسعه دهیم.

- سردار دهقان: در ابتداء امر بایستی از صمیم قلب تشکر و قدردانی خود را به محضر فرماندهی معظم کل قوا و مقام معظم رهبری تقدیم نمایم، زمانی که معلوم شد من در وزارت دفاع در حوزه مسئولیت وزارت دیگر ادامه خدمت نمی‌دهم، حکمی را خطاب به بنده صادر کردند و در آن بحث روند تقویت حوزه فناوری در مسائل دفاعی و پایش سیستم‌ها و ارائه پیشنهاد برای ارتقای توان دفاعی کشور در حوزه تحقیقات، تولیدات و پشتیبانی را ابلاغ فرمودند.

چطور تو لیست نیستن اول و دومین جنگنده های دنیا متعلق به امریکا و سپس روس هست

به عبارتی نیروهای مسلح ما همواره در جایگاه و موقعیت راهبردی برتری که تضمین کننده بازدارندگی فعال و مقابله موثر داشته باشند، قرار گیرند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *